Diensten

Binnenschilder

Is je muur toe aan een andere kleur of is het al een tijdje geleden dat houtwerk is geschilderd? Dan is het tijd om dit met beide handen aan te pakken. Wij doen dit graag voor je! Binnen schilderen doen wij het liefst in de winter, voor schilders is dit ook niet het hoogseizoen. Heb je bij ons je buitenwerk ook laten doen? Vergeet dan niet om onze voucher in te leveren met korting.

Buitenschilder

De vuistregel is om een keer in de 5 jaar je schilderwerk te laten controleren of te vervangen. De kant van het huis bepaald de kwaliteit van de voorheen geverfde lak. Afhankelijk van de zon, regen en wind zien we dat houtwerk op Zuid en West sneller aan vervanging toe is dan Noord en Oost. Bij lak en beits is standaard meer onderhoud nodig, omdat deze materialen minder goed tegen deze externe factoren kunnen dan verf.

Behangen & glasvlies

Is behangen niet helemaal je ding? Dan kan je het ook door ons laten behangen! 

Behang of patroonbehang kan een zeer aangename sfeer creëren in uw woonhuis. Door onze ervaring kunnen wij u hierin dan ook een vakkundig advies geven en komen we graag eens kijken.

Houtrot

Houtrot is een aantasting in hout wat kan worden veroorzaakt door indringend vocht. Hierdoor ontstaat er een schimmel die zich door het hout heen vreet en ervoor zorgt dat er houtrot ontstaat.

Houtrot is zeer moeilijk te herkennen maar er zijn een aantal punten die u zelf in de gaten kan houden: aantasting op het verfsysteem zoals bijvoorbeeld openstaande naden, blazen of zachthout.

Latexspuiten

Latexspuiten is een alternatief voor het sausen van wanden of rollen van planfonds. Onderhoudsbedrijf Bonnet heeft een cursus gevolgd en is dus up to date van de ontwikkelingen rondom latexspuiten.

 

Bent u opzoek naar een voordelige oplossing van hoge kwaliteit? Dan is latexspuiten een goede optie. Ook bij latexspuiten kan je kiezen uit talloze kleuren zonder beperkingen. We gaan dieper in op latexspuiten, druk op onderstaande knop voor extra informatie.

Kleuradvies

Kleuren zijn soms moeilijk te combineren met andere kleuren. Past donker wel in je huis en heb je genoeg lichtinval voor een bepaalde kleur? Vloeken de kleuren niet met elkaar die je op de muur wilt?

 

Onderhoudsbedrijf bonnet heeft met 40 jaar ervaring veel kleuren gezien. Bent u opzoek naar advies van een expert? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het juiste advies!

Scroll naar top