Meet the team…

Over ons

Vader Eric en twee zoons Julius en Olivier vormen met zn 3e een echt familie bedrijf. Op het feit dat wij samen dezelfde passie hebben voor het schildersvak zijn wij enorm trots en stralen dit ook uit in ons werk. Dagelijks trekken wij samen op van project naar project en treven continu naar het beste resultaat.

 

Door de 30 jaar ervaring van Eric Bonnet en het frisse nieuwe ondernemerschap van de twee zoons Julius en Olivier vormen wij een perfect geolied team. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid en een goede service komt daar dan ook zeker bij kijken!

Eigenaar

Julius Bonnet

Vanaf mijn 12e ben ik met mijn vader (Eric Bonnet) mee gaan klussen. Het begon met de simpele klusjes, zoals het voorbereidende werk. Later mocht ik mee om het echte werk te leren… schilderen. Na 8 ervaring opdoen bij mijn vader, besloot ik in 2018 om mijn eigen bedrijfje op te richten.

julius-bonnet-schildersbedrijf-bonnet-onderhoudsbedrijf

In samenwerking

Eric Bonnet

Inmiddels heb ik al 30 jaar ervaring in de schildersbranche. Met liefde en plezier heb ik mijn passie weten over te dragen aan mijn oudste zoon. Naast mijn passie voor schilderen, heb ik ook een liefde voor Italië. 

In samenwerking

Olivier Bonnet

Mijn naam is Olivier Bonnet 20 jaar oud een woon in Zevenbergen. Ik ben de jongste zoon van Eric Bonnet en de Broer van Julius Bonnet. Sinds de zomer van 2020 heb ik dan ook de keuze gemaakt dat ook mijn passie in het schildersvak ligt en dit met alle liefde en plezier elke dag doe. Enorm gaaf en trots dat ik alle ervaring van mijn vader en broer mag leren en we dit samen doen. In mijn vrije tijd sta ik ook graag in de keuken en ben ik te zien op het hockeyveld.

Scroll naar top