Project Breda

Dit half vrijstaand monumentaal pand ligt midden in de Zandberg te Breda. De woning is in 2018/ 2019 volledig gerenoveerd en voldoet aan de huidige eisen zonder zijn karakter en authentieke elementen te verliezen. De woning kent een rijke geschiedenis als voormalige Postumus stomerij.

 

Het was aan firma Bonnet de eer om ons vakmanschap tentoon te stellen. Wij hebben doormiddel van het plaatsen van een sierlijst in de hal en trappengat een prachtige lambrisering gecreëerd. Uiteindelijk is er voor de aardse tint Humus uit de kleuren selectie van Painting the Past gekozen. Er is hiervoor gekozen omdat de kleur een mooie authentieke uitstraling heeft wat ontzettend goed past bij de woning. De kleur Humus is overigens toegepast in diverse ruimtes door de gehele woning.

 

In samenwerking met Pieters sfeer en interieur zijn er diverse soorten behang uitgekozen wat uiteraard zeer goed past in de woning. Er zijn in diverse ruimtes zoals in de slaapkamer, keuken en woonkamer een aantal prachtige soorten behang aangebracht.

Door het aanbrengen van patroon behang  kan je een prachtig en uniek effect creëren!

 

Loactie: Breda Zandberg

Duur: 1 week

 

Opdrachtgever: Particulier 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top