Project Villa Klundert

Op het onderstaande project zijn wij zeer trots omdat wij bij deze unieke woning onze ervaring & vakmanschap hebben kunnen laten zien!

 

Dit is nu zo’n woning welke bij iedereen bekend is, de statige witte villa aan het begin van Klundert. Deze villa is gebouwd in 1926 en de grandeur van het verleden is nog steeds zichtbaar. Het was aan ons de eer om de villa te voorzien van een staaltje vakmanschap. Het werk, dat is uitgevoerd met partner Bonnet Schilderwerken, omvatte alle herstel- en schilderwerkzaamheden aan de voor, zij- en achtergevel. Voorgevel/zijgevels: de kozijnen zijn deels afgebrand vanwege de scheurvorming. Vervolgens hersteld met Polyfilla houtreparatiemiddel en wapening op alle openstaande scheuren. Tweemaal maal gronden en volledig aflakken. De daklijsten zijn behandeld volgens OHD.03. De kozijnen in de achtergevel zijn hersteld waar nodig was. De behandeling hier was dan ook zoals voorgevel OHD.03 (dubbele beurt).

 

De kleurstelling die hier is toegepast op de gevels en houtwerk bestaat uit de warme kleur RAL9001 cremewit. Op het overige houtwerk hebben wij de chique kleur RAL5004 zwartblauw.

 

Locatie: Klundert

Duur: 3 weken

Opdrachtgever: Particulier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top