VvE Lamsrustlaan te Rotterdam

Deze prachtige appartementen gelegen op het wooneiland aan de rand van de wijk Hillegersberg, bebouwd met villa’s en luxe appartementen in het hogere segment voorzien wij al jaren van hoogwaardig schilderwerk doormiddel van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

Werken met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP)


Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) laat voor een langere periode zien welk gebouwonderhoud op welk moment nodig is en welke kosten dit met zich meebrengt.

Op basis van het MJOP kan de eigenaar of beheerder een onderhoudsbeleid opstellen, de onderhoudskosten in kaart brengen en bepalen welke budgetten gereserveerd moeten worden voor onderhoud.

Voordelen MJOP:

        Inzicht in toekomstige onderhoudswerkzaamheden

        Inzicht in toekomstige onderhoudskosten

        Realisatie en behoud van gewenste onderhoudskwaliteit

        Voorkomen ongewenste onderhoudsuitgaven

        Beperken ongewenste situaties en onnodige overlast

        Waardebehoud en mogelijk waardeontwikkeling gebouw

Onderdelen MJOP


Het MJOP stelt van alle onderhoudsgevoelige elementen van een gebouw vast wanneer, hoe vaak en welke onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk zijn om de staat van onderhoud van het gebouw op een bepaald gewenst conditieniveau te houden of te krijgen.

Iedere VVE zou eigenlijk een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) moeten opstellen. Het voorkomt onverwachte financiële tegenslagen in de toekomst.

Julius & Eric Bonnet                                                                                                                                                            Bonnet Schilderwerken.

Locatie: Rotterdam Hillegersberg

Duur: Meerjaren onderhoudsplan (MJOP)

Opdrachtgever: Vereniging van eigenaars (VvE)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top